Image slider

vineri, 1 octombrie 2010

Sfarsit de Septembrie - Suceava, 28 Septembrie 2010


Sursa Video: www.youtube.com/user/4Suceava

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

3 Comments:

Blogatu said...

Salut, iti atrag atentia asupra unei campanii pentru bloggerii din Suceava. Trebuie sa scrii un articol in care sa specifici faptul ca prin judetul tau trece Caravana Miniprix http://caravanareducerilor.blogspot.com/2010/09/concurs-pentru-bloggeri-caravana_28.html vei primi un discount de 10% pentru orice comanda in valoare de 100 lei si transport gratuit.
In plus, ai sansa de a castiga unul dintre cele trei premii puse la bataie, care constau in vouchere de 100 lei pe miniPRIX.ro si transport gratuit.
Ce trebuie sa faci pentru a intra in posesia acestor vouchere: Sa postezi acelasi articol mentionat mai sus si... sa ai noroc, sa ai cel mai mare numar de comentarii sau sa recomanzi concursul unui numar cat mai mare de bloggeri.
Detalii aici: http://caravanareducerilor.blogspot.com/2010/09/concurs-pentru-bloggeri-caravana_28.html
In toate aceste trei cazuri ai numai de castigat!

Trebuie sa postezi azi, maine, articolul, in care sa descrii faptul ca in judetul tau vine Caravana Reducerilor si sa postezi un link catre o tinuta de pe site-ul www.miniprix.ro.

Anonim said...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Multumesc,Cu stima Vlad!

copiat la examen said...

Buna ziua. V-ar interesa un schimb de link cu magazinul nostru online? V-am fi recunoscatori si va multumim anticipat. Ne puteti gasi pe adresa de email admin[at]copiatexamen.ro unde [at] este @.

O zi buna in continuare.

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

 

4Suceava Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha