Image slider

miercuri, 10 martie 2010

O noua sala de tenis de masa in Suceava (Burdujeni)





Tenisul de masa, cunoscut si sub denumirea de ping pong, este unul dintre cele mai populare sporturi din lume ca numar de jucatori si unul din cele mai noi sporturi majore. Iata ca in Suceava s-a deschis o noua sala in care pasionati de tenis de masa se pot destinde si avea clipe cat mai antrenante. ;) Aceasta este localizata in Burdujeni(Zona Moldova, langa Loto Prono) si incepand de ieri 10 martie 2010 reprezinta un nou punct de atractie in viata suceveana pe langa celelalte putine astfel de locuri existente in Suceava.
Cum noi ne-am propus sa promovam cat mai multe locuri de distractie noi stiute si nestiute desigur ca nu puteam rata aceasta ocazie!
Cele care au facut posibila aparitia acestui nou loc de distractie sunt Bujor Sabina si Lacatus Adriana carora nu le putem ura decat un calduros bun venit si felicitari pentru aceasta initiativa mai ales tinand cont de faptul ca in Burdujeni nu prea se gasesc prea multe astfel de locuri majoritatea fiind pozitionate in alte zone ale Sucevei.





"Va asteptam si speram sa fiti incantati de serviciile oferite de noi si asteptam sugestii sau sfaturi din partea voastra =clientii nostril= si speram sa fiti multumiti.
Pentru doritori de mai multe informatii sunteti rugati sa ne contactati la sala de jocuri sau la tel:0758980574. Ne mai puteti gasi si la adresa de e-mail:pingpong@yahoo.com si id de messenger:pingpong.
Va multumim."


Tariful perceput este de 10 ron ora iar programul in care sala este deschisa: 10:00-22:00 in fiecare zi.







Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

1 Comment:

Anonim said...

E foarte ok sala avand in vedere ca e noua, si ca tarif e ok in comparatie cu cea de la Iulius Mall, care e aiurea.Am jucat acolo si am sa mai joc.

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

 

4Suceava Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha