Image slider

miercuri, 16 decembrie 2009

Sex Shop in Suceava


Suceava până de curând a fost unul din puţinele oraşe mari din ţară unde nu exista nici un sex shop, toate acestea vor fi istorie odată cu deschiderea primului astfel de shop. Locația unde vom putea găsi această noua atractie in peisajul vieții cotidiene sucevene se afla pe strada Universităţii la parterul unui bloc, în apropierea Pieţei Mici vizavi de unul dintre puținile locuri de distracție inca existente in Suceava precum Padriono.
Se stie faptul că momentan in Suceava nu prea mai găsim așa multe locuri interesante in care ne putem petrece timpul liber cel putin in ultimii ani aproape că nu mai avem si alte alternative. Astfel această nouă apariție sa sperăm ca va da startul dezvoltării si altor atracții mai ales pentru tineri, pana si in Botoșani există macar un sex shop si cu siguranță era timpul si pe la noi.
Si pentru că tot vin sarbătorile am observat in acest sex shop pe lângă multe alte obiecte specifice acestui domeniu si unele chestii amuzante care pot fi oferite cadou si care cu siguranță vor aduce multe zâmbete pe fețele celor care vor avea norocul sa primească astfel de cadouri glumețe.
Din ce am vorbit cu cei responsabili de acest shop este foarte probabil ca deschiderea magazinului sa aibe loc cat mai repejor pana la sfârșitul acestei saptămâni.
In cele ce urmează va prezentăm cateva imagini in special cu acele cadouri de care spuneam , unele dintre ele potrivite mai ales pentru majorate dar si alte ocazii mai speciale.


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

1 Comment:

iculici said...

;))
ASEARĂ AM AFLAT ŞI NOI (FETILII ŞI EU) CĂ S-A DESCHIS ACEST SEX-SHOP ÎN SUCEAVA ŞI CÂND NI S- SPUS ŞI LOCAŢIA ... AM ÎNCEPUT SĂ RÂDEM CA DEMENTELE... PENTRU CĂ NOI AM CREZUT CĂ L-AU PLASAT LÂNGĂ POCĂIŢI ŞI NE ŞI IMAGINAM ... POCĂITELE FRĂMÂNTÂND ALUATUL PENTRU PLĂCINTA CU ... CARNE... :)) ŞI CU GÂNDURILE LA SHOP-UL DE LÂNGĂ EI ... :))

SCUZE, DA' AŞA AM MAI RÂS ŞI ASEARĂ ŞI AZI CÂND NE-AM AMINTIT ... :)

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

 

4Suceava Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha