Image slider

sâmbătă, 2 ianuarie 2010

Despre acest blog




Salutare tuturor! Numele meu este Ovidiu insa mai des mi se spune Movi ;) si in cele ce urmeaza voi dezvalui cateva detalii despre ceea ce dorim sa realizam cu acest mic blog. Fiind un pasionat de fotografie dar mai nou si de tot ce tine de media, acum 2 anisori mi-am facut primul meu blog numit LifeEssence unde mai publicam din cand in cand imagini realizate de mine precum si alte lucruri interesante de prin locurile prin care eram. Cum anul 2008 a fost unul plin de activitati de voluntariat unde am avut ocazia sa ma implic in diverse activitati atat pe media cat si pe cultural aceste mici programe mi-au dat sansa sa observ unele lucruri pe care altfel probabil nu as fi stiut vreodata si anume cat de important este faptul de a te implica in societatea din care esti. Recunosc faptul ca nu sunt o prsoana chiar prea citita sau documentata insa cand e vorba de a pune umarul la dezvoltarea societatii in care traiesti cu totii suntem egali si contribuim asa cum putem si stim fiecare mai bine.
Si pentru a reveni la acest blog ... ne propunem cateva obiective pentru anul 2010 care acusica vine si anume:
- sa mai schimbam nitel peisajul cam cenusiu din viata cotidiana suceveana;
- sa promovam acei suceveni care prin actiunile lor aduc un aport benefic in evolutia societatii sucevene;
- sa constientizam tinerii de importanta implicarii lor in cat mai multe activitati de voluntariat precum si in viata cotidiana suceveana si nu numai.
- sa fim acea schimbare pe care o dorim sa o vedem in jurul nostru;
- sa vedem cat mai putine persoane pe strada cu fetele posomorate si triste;
- sa nu mai fim asa de indiferenti si nepasatori atat fata de concetateni cat si fata de orasul in care traim;
- sa construim o comunitate virtuala a celor ce simt si au in sange aceste frumoase locuri.
- sa promovam si sa aflam mai mult despre trecutul si istoria acestor zone;
- sa aratam ca in Suceava sunt si lucruri pozitive dar si locuri frumoase ce merita vizitate;
- sa punem bazele unei comunitati care sa cuprinda toate domeniile artistice, culturale sau media;
- sa ne amintim cu placere de judetul si orasul natal in care am copilarit si sa fim mandri de acest lucru pentru ca doar noi suntem din Suceava si oriunde ne-am afla nu vom uita niciodata de acest oras.
Daca macar o chestiune de mai sus se va realiza atunci acest blog isi va merita prezenta si rolul pe care doreste sa il aiba in aceasta realitate virtuala. Orice pas pozitiv oricat de mic ar fi el este un inceput atat pentru noi cat si pentru cei ce ne inconjoara si acest blog este deschis pentru oricine care doreste sa contribuie cat de putin la toate aceste obiective.
Va multumesc pentru atentie si pentru rabdarea de a citi toate aceste cuvinte si va invit sa va abonati la acest blog pentru a fi la curent cu tot ce apare nou pe aci si de ce nu pentru a sustine atat cat se poate aceasta noua "miscare". ;)


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

 

4Suceava Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha